Blog,  Kültür-Sanat,  Yazılar

Birsen Salahi Sergisi!

Cüneyt Gökçer Sahnesi’nde Türk-Yunan ortak yapımı Romeo ve Juliet isimli oyun fırtına gibi eserken, fuaye alanında da Birsen Salahi‘nin eserleri fırtına estiriyordu!

Romeo ve Juliet‘i yazdığım yazımda bahsettiğim gibi ben çok şanslı bir insan olduğuma inanırım. Gerçekten de şanslıyım ki oyunu seyretmeye gittiğimde fuayede Birsen Hanım ile tanışma şansım oldu. Ayaküstü çok keyifli sohbet ettik, tiyatrodan, sanattan bahsettik.

Salahi’nin Romeo ve Juliet temalı eserleri fuaye alanında sergileniyordu. Değişen boyutlarda toplam 26 yağlıboya tablonun sergilendiği etkinliğin küratörü ise rafine sanat camiasının yakından tanıdığı Atilla Güllü idi. Atilla Bey ile de tanışıp sohbet etme fırsatı yakaladım. Kendisinin etkinliklerini muhakkak takip etmenizi öneririm. Instagram linkini buraya bırakıyorum.

Birsen Salahi imzalı eserleri mutlaka görmelisiniz. 19-22 Nisan tarihleri arasında Cüneyt Gökçer Sahnesi‘ndeki sergiyi kaçırdıysanız, 25-28 Nisan tarihleri arasında İstanbul AKM fuayesinde Romeo ve Juliet sergisini görebilirsiniz.

Yaşasın Sanat!

Sevgiler…

Göksel Aksel

 

Bir cevap yazın