Hakkında

Göksel Aksel Trabzon’da doğdu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dış Ticaret ve Avrupa Birliği programını tamamladıktan sonra İşletme Anabilim Dalı’na yöneldi. 2016 yılında Avrasya Üniversitesi’nde İşletme Anabilim Dalı’nda lisansüstü eğitimini tamamladı.

NLP (Sinir Dili Programlama) ve İşletme bilimini bir araya getiren yüksek lisans tezi ile Türkiye’de bu konuda bilimsel araştırma yapan ilk araştırmacılardan oldu. 2012 yılından bu yana kişisel gelişim konulu pek çok eğitime katıldı, araştırmalar yaptı ve uluslararası geçerliliğe sahip sertifikalar aldı. Amerika Üniversiteler Birliği’nden onaylı eğitim sertifikaları ile hem kişisel hem de kurumsal danışmanlık hizmeti vermeye başladı. 2020 yılı itibari ile IAS Business Academy bünyesinde Eğitim Uzmanı olarak göreve başladı. Temmuz 2020’de ilk romanı olan Robinson’a Aşık Olmak okuyucu ile buluştu. Ayrıca Avrupa Birliği Bilgi Merkezleri ile dönemsel çalışmalar yürütmüş, çeşitli AB projelerinde eğitim uzmanı olarak görev almıştır. 2010 yılından bu yana sivil toplum çalışmaları yürütmektedir. Toplumsal Kalkınma Derneği ve Kadın Erkek Birlikte Sosyal Eşitlik Derneği’nin kurucu üyesidir.

Üniversitelerde düzenlenen eğitim seminerleri, söyleşiler, konferanslar ve medya programlarına konuşmacı olarak katılmaktadır. Ayrıca TESOL (Teacher of English to Speaker of Other Languages) belgesine sahiptir. Hitit Üniversitesinde İşletme Anabilim Dalında Nöro Bilim ve Pazarlama alanlarında doktora eğitimi devam etmektedir.