Koçluk

Kurumsal Koçluk


Takım Çalışmasını Artırıcı Motivasyon Eğitimi

NLP teknikleri ile uygulanan programı çalışmalarının iş başarısını artırdığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır (Göksel Aksel YL Tezi, 2016). Takım çalışmasını benimsemiş organizasyon yapılarının hızla arttığı günümüz iş dünyasında yaşanan en büyük zorluklardan biri takımların iş motivasyonlarını yüksek tutmaktır. Takım çalışması, yapısı gereği birbirinden farklı sosyokültürel alt yapılardan gelen insanların bir arada çalışmasını gerektirir. Peki birbirinden farklı bu insanların işletmenin çıkarları doğrultusunda işlerine odaklanmalarını sağlamanın ve motivasyonlarını yükseltip sürdürülebilir hale getirmenin yolu Takın Performansını Artırıcı Motivasyon Eğitimi’nden geçiyor!

 

Yönetici Koçluğu

Başarılı bir yönetici kime denir? İş hedeflerini gerçekleştirebilen birine mi, yoksa ekibi tarafından çok sevilen birine mi? Ya da tamamen işkolik yöneticilere mi başarılı yönetici denir? Yönetici Koçluğu alırken bu soruları ve daha fazlasını yanıtlayabilecek, başarınıza başarı katabileceksiniz!  Başarılı kariyeriniz sizi yöneticiliğe yükselttiyse fakat sürecin işleyişiyle ilgili şüpheleriniz varsa, ekibinizi yönetmekte zorluk yaşıyorsanız, işletmenizde işgücü devir hızı yükseliyorsa, sık sık tatil yapma fikri aklınıza gelmeye başladıysa Yönetici Koçuna ihtiyacınız var demektir! Türkiye’de ve uluslararası platformlarda ödüllü eğitmen Göksel Aksel’den yönetici koçluğu almak için hemen iletişime geçin!


Kişisel Koçluk

 

Yaşam Koçluğu

Yaşam Koçluğunun son yıllarda ne kadar popüler hale geldiği oldukça açıktır. Fakat Yaşam Koçu kavramı, diyetisyenlik, vücut geliştirme antrenörlüğü, astrologlar, falcılar ya da sadece sohbet edilecek bir arkadaş gibi kavramlarla sıkça karıştırılmaktadır.  Gerçek bir Yaşam Koçu sizi idealinizdeki başarılara ulaşmanız için desteklerken, sizi hayatınızın gerçekleri ile yüzleştirecek bir danışmandır. Potansiyelinizi fark etmek, yaşadığınız dünyanın farkına varmak ve gerçek anlamda hayatı hissederek yaşayabilmek için Yaşam Koçunuzla hemen şimdi iletişime geçin!

Spiritüel Koçluk

Bazen hayat telaşına öyle kapılırsınız ki ne denli yorulduğunuzu fark etmeniz neredeyse imkansızdır. Yorulan sadece bedeniniz ya da zihniniz değildir, sizin özünüzü temsil eden ruhunuzu çok yormuş, ruhsal varlığınızla aranıza istemeden mesafe koymuş olabilirsiniz. İşte böyle zamanlarda kaybolmuş, umutsuz, başarısız, güçsüz ve çok yalnız hissedebilirsiniz. Sanki tüm dünyada her şey size karşı geliyor, iyiliğinize işlemeyen bir sistem içinde yaşıyorsunuz gibi düşünebilirsiniz. Fakat bu geçici bir süreçtir ve ruhunuzla birleşmek için kendinize zaman ayırmanız gerekmektedir. Ruhsal yolculuğunuza gelin birlikte yeni bir yön verelim. Spiritüel Koçluk ile ruhsal benliğinizi yeniden keşfedip huzura kavuşmak için şimdi iletişime geçin!


Öğrenci koçluğu (Üniversite Hazırlık ve Üniversite Öğrencileri için)

NLP teknikleri ile uygulanan telkinlerin çalışma motivasyonunu ve beraberinde gerçekleşen başarı oranını artırdığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır (Göksel Aksel YL Tezi, 2016). Eğitim ve Öğrenci koçluğu konusunda AB projeleri başta olmak üzere pek çok projede eğitim veren Göksel Aksel’den siz de koçluk alın, başarınıza başarı katın!

Kişiye Özel Motivasyon Koçluğu

İş hayatınızda ve özel hayatınızda size manevi destek sunacak, sizi destekleyecek ve motive edecek bir koç ile çalışarak siz de hayatınızı bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz! Uluslararası standartlarda koçluk eğitimi almış, motivasyon ve koçluk üzerine bilimsel çalışmalara imza atmış koçunuzla şimdi iletişime geçin!


Kişiye özel telkin/olumlama programları

Son yıllarda çok popüler olan “olumlama” kavramının yanlış kullanımı sizi motive etmek, iyi hissettirmek ve hedeflerinize ulaştırmak yerine ne yazık ki daha kötü duygu durumlarına yönlendirebilir. Bazı olumlamalar herkesin kullanabileceği genel olumlamalar olabileceği gibi bazı konulardaki olumlamalar tamamen kişiye özel olarak tasarlanmalıdır. Siz de kendi hedeflerinize yönelik, kendi karakterinize ve zihin yapınıza en uygun olumlama programınızı oluşturmak için hemen iletişime geçin!