Blog,  Haberler

Canlı Yayında Ceset Bulundu!

Müge Anlı ile Tatlı Sert’te Cinayet İtirafı!

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan kayıp Şaban Ataş’ın eski eşi Emine Karabulut canlı yayında Şaban Ataş’ı öldürdüklerini itiraf etti. Sevgilisi Burhanettin Öztürk’ün  Şaban Ataş’ı başına beyzbol sopası ile vurarak öldürdüğünü, daha sonra cesedi birlikte sakladıklarını anlattı. Canlı yayında kan donduran itiraf herkesi şoke etti. Eski eşi öldürdüğü iddia edilen Burhanettin Öztürk ise canlı yayında bu iddiaları yalanladı. Şaban Ataş’ın oğlu da annesinin itirafını doğruladı.

 

Cesedi Canlı Yayında Muhabir Müge Yönter Buldu!

Emine Karabulut cinayeti itiraf ettikten sonra cesedi nereye sakladıklarını da tarif etti. Yol tarifi üzerine olay yerinde keşif yapan Müge Anlı ekibi heyecanlı dakikaların ardından cesedin yerini tespit etti. Muhabir Müge Hatice Yönter’nin cesedi bulduğu anlar canlı yayında ekranlara yansıdı. Kısa süreli şok yaşayan Yönter, profesyonelliğini bozmadan yayına devam etmeyi başardı.

3 Kişi Göz Altına Alındı

Canlı yayın sırasında Emine Karabulut, Burhanettin Öztürk ve cesedin saklanmasına yardım eden Emine Karabulut’un oğlu Mert gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

 

 

Bir cevap yazın