Blog,  Haberler,  Yazılar

Mecliste Gündem! Kürsüde Fenalaşıp Vefat Eden Milletvekili

Hasan Bitmez’n Vefatı ve “Allah’ın Gazabı” Tartışması 

Sosyal medyada sürekli dolaşan Amerika ve Avrupa’da “reptilian” ırkı aramızda geziyor, ABD başkanı gerçekten insan mı şeklindeki komplo teorilerinin yerine bence artık TBMM’de biz halkı temsil edenler gerçekten insan mı sorusunu tartışmaya başlayabiliriz! Zira kürsüde can veren bir insana “işte Allah’ın gazabı böyle olur” diye haykırmak hiç insani bir davranış gibi görünmüyor!

Hangi partiden olduğu, ne konuştuğu ve politik görüşünden tamamen bağımsız olarak düşünelim, bir insan olarak düşünelim olayı olur mu? Mecliste halkın bir kesimini temsil eden bir milletvekili, konuşması sırasında fenalaşıyor, yere yığılıyor ve tam da o sırada “İşte Allah’ın gazabı, işte Allah’ın gazabı böyle” şeklinde haykırışlar yükseliyor. Üstelik bu bağırış, bu kötülük kokan slogan o kadar yükseliyor ki meclis tutanağına bile geçiyor!

onedio web sayfasından alınmıştır.

Bahsettiğimiz olay hükümetten, partilerden, ideolojilerden çok ama çok ötede bir durum; insanlıktan bahsediyoruz, ya da insanlıktan o kadar uzak ki yaşananlar, bahsedemiyoruz bile…

Değerli okurlar, hayatta her şeye sahip olabiliriz; makam, mevki, para, pul, şöhret; öte yandan geriye bırakacağımız tek şey insanlığımız olacak. Hep söylediğim gibi, bizi biz yapan, olaylar karşısındaki duruşumuz, kararlarımız, tepkilerimizdir. Bizler Çanakkale Savaşı’nda, Kurtuluş Savaşı’nda düşman askerine bile iyi davranmasıyla, can veren düşman askerlerine bile şehitlik yaparak ailelerini teselli etmesiyle tarihe geçmiş bir milletiz; kendimize gelelim. 

Şundan adınız gibi emin olun ki gün sonunda sevgi, iyilik ve güzellik kazanacak…

Sevgilerimle…

Göksel Aksel.

Bir cevap yazın