Blog,  Göksel'den Hashtag,  Yazılar

Göksel’den Hashtag #ErkanÖzerman

Sevgili Erkan Özerman’ın vefatını ben daha yeni öğrendim. O kadar yoğundum ki o yüzden duymadım diye düşünüyordum, meğer basında neredeyse hiç yer almamış. Basında yeterince yer almaması bir yana Özerman tedrisatından geçip şöhreti yakalayanlar tenezzül edip cenazesine gitmemişler bile! Size Özerman ile ilgili yakınen bildiğim birkaç şeyden bahsedeceğim fakat öncesinde kısaca bir bakalım, Erkan Özerman kimdir?

Erkan Özerman Kimdir?

Erkan Özerman’ı herkes menajer, yapımcı diye tanır, bu da doğrudur, yalnız günümüz menajerlerine, yapımcılarına benzemez. Çok ama çok iyi eğitimli bir insandır en başta. 1938 doğumludur ve Galatasaray Lisesi’nin ardından Université Paris VIII Sosyoloji Fakültesi, Paris Siyasal Okulu’ndan mezun olmuştur. Anlayacağınız gibi yüksek kültür sahibi bir insandır. Zaten bu özelliği sayesinde Avrupa jet-setinde yer edinmiş, Avrupalı asil aileler ile Türkiye’nin ileri gelen aileleri arasında bir nevi kültür elçiliği yapmıştır. Kariyeri ve dünyaca ünlü çalışmaları hakkında wiki bilgisini şuraya linkledim. Gel gelelim hakkındaki iddialara!

Şöhrete Giden Yol İddiaları!

Seneler önce, tam da benim kişisel gelişim olaylarından az buçuk ünlü olmaya başladığım dönemde, bir vesile ile Erkan Özerman ile tanışmıştık. Yüzeysel bir tanışma olsa da mutluluk vericiydi. Bir süre sonra 2012 Best Model yarışmasından hemen önce beni bir geziye davet etmişti. Rahmetli babam o zaman yeni kalp ameliyatı olduğu için gidememiştim. Sonrasında yarışmayı gidip izleyeyim diye davetiye göndermişti. İşin özeti, etrafındaki insanlara, özellikle de sevdiklerine karşı bonkör mü bonkör bir insandı benim bildiğim kadarıyla.

Peki bu insanların ortaya attığı iddialar da neyin nesiydi? O zamanlar yakın çevreden aldığım duyumlar doğrultusunda şunu söyleyebilirim, olaylar dahilinde kimseyi kandırmamış rahmetli Özerman. Kartlarını hep açık oynamış. Arz talep meselesi. Kendi çıkarları doğrultusunda, Erkan Özerman’ın çevresinden, gücünden, maddi manevi her imkanından faydalanıp, sonrasında arkasından konuşmak bence şıklıktan çok uzak bir davranış. Ben kendisine bu iddialar çerçevesinde en ufak bir suç bulmuyorum doğrusu. Daha çok şeyler biliyorum da, asıl bilenler, içinde olanlar konuşsun gerekirse, bana susmak düşer.

Cenazeye Saygısızlık!

NTV’nin haberine göre Özerman’ın cenaze törenine kardeşleri Mehmet Volkan Özerman ile Nurkan Tekelioğlu, eski manken Engin Koç, eski manken Yusuf Azuz, manken Ece Gürsel, 1988 güzeli Sibel Tan Arıkan, şarkıcı Ege, yapımcı İzzet Öz ve sevenleri katılmış. Özerman’ın şöhret yaptığı, hayatlarını değiştirdiği isimler neredelerdi, neden katılmamışlar cenazeye? Bence büyük vefasızlık. Ne demiş atalarımız, körün gözü açılınca önce bastonunu kırarmış! Tabi öyle ya da böyle gün sonunda herkes kendine yakışanı yapıyor dostlar…

Sevgili Erkan Özerman’a rahmet, ailesine ve sevenlerine de sabırlar diliyorum… Umarım hayat karşımıza daima kadir kıymet bilen, vefa duygusunu tanıyan ve yaşayan insanlar çıkarır…

Sevgiler…

GÖKSEL AKSEL

Bir cevap yazın