Blog,  Göksel'den Hashtag,  Yazılar

Göksel’den Hashtag #DilberSu

Gerçek Bir “Dilber” ile Söyleşi – Bölüm 2 //

Geçen hafta ilgiyle okuduğunuz söyleşimizin devamı ile sizlerleyiz. Dilber Su madde bağımlılığından kurtuldu mu? Saplantılı aşkından vazgeçebildi mi? İnci Taneleri dizisi hakkında ne düşünüyor? Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü’yü seyretti mi? Pavyon hayatına veda edecek mi? İşte Dilber Su gerçekleri…

BEYİN HÜCRELERİ ÖLMÜŞ!

Geçen haftaki söyleşimiz çok beğenildi, herkes senin hikayeni çok merak etmiş, ne düşünüyorsun?

Valla ne düşüneyim, düşünmüyorum. Düşünecek akıl mı kalmış bende ayol, beyin hücrelerim hep ölmüş (gülüyor). Bana acımasınlar, bana para versinler (gülüyor).

Peki, geçen hafta kaldığımız yerden devam edelim. En son darp edildikten sonra uzun süre hastanede kaldığını anlatmıştın. 

Evet, 12 gün kadar hastanede kalmışım. Arkadaşım yok, eşim dostum yok. Aileme anlatamıyorum. Kaldım el el üstünde iki el şey üstünde… Kendime geldiğimde Ankara’ya döndüm. Hemen bir mekanda işe başladım. Ailemden para isteyemezdim, çünkü madde kullandığımı ve parayı o adama yedirdiğimi öğrenmemeleri gerekiyordu. O yüzden hemen alemde çalışmaya geri döndüm.

PAVYONDAN KİMSE VAZGEÇEMEZ!

Ben şunu merak ediyorum, ailenin maddi gücü yeterli. Neden pavyon hayatına veda edip, psikiyatrik tedavi talep etmiyorsun?

Çünkü parası çok iyi. O parayı bana ailem de verir ama alemde çalışmak başka bir bağımlılık. Eğlence, müzik, dans, insanlarla muhabbet, erkeklerin bize tapması… Bunlardan vazgeçilmez. Bu saatten sonra hangi işi yapabilirim ki?

Eski sevgilinle ne oldu son durum?

Bir süredir görüşmüyoruz. Arasa da ulaşamaz, numaramı değiştirdim. Karısıyla mutlu mesut yaşıyor. Şeytan görsün yüzünü aşkım su (insanlara aşkım su diye hitap ediyor genellikle).

PAVYONDAKİ KADINLAR MAĞDUR DEĞİL ERKEKLER MAĞDUR

Pavyon konusuna dönecek olursak, pavyon nasıl bir yer?  

Ayyy, herkes kadınlar öyle mağdur şöyle mağdur diyip duruyorlar ya, valla pavyonda erkekler mağdur. Takılıyorlar bir kadının peşine, kendi yuvalarını yıkıyorlar. Kadınların çoğu benim gibi yarım akıllı değil ki, erkeklere para yediren saftirikler de var ama kadınlar normalde erkekleri çok güzel yiyorlar (paralarını). E, erkekler de bunu bilerek geliyorlar pavyona. Alan razı veren razı yani aşkım su!

İnci Taneleri’ni izledin mi?

Kız biz gece çalışıyoruz, ne ara izleyeceğim (gülüyor). Baktım biraz ama öyle hayatlar yok ya. Bizim kızlardan otelde yaşayan olmaz. Yaşasa bile kısa süre otelde kalır sonra hemen eve çıkar. Ben zorla pavyonda çalışan görmedim şunca alemde. Beni benimki getirdi, çalıştırdı. İstesem bırakırdım, benim de içimde varmış ayol. Kolay para, eğlence… Kimse kolay kolay vazgeçmez. Bir de dizide kızı kocası mı ne zorla çalıştırıyor ya, mekan sahipleri böyle bir şeye izin vermez. Benim tanıdığım patronlar hep kızları savunur. Kız patrondan yardım istese patron belasını mekana yaklaştırmaz bile. Benim tanıdığım patronlar hep böyleydi. Dizideki gibi olduğunu henüz görmedim valla.

Öyle bir anlatıyorsun ki milletin pavyonda çalışası gelecek.

Yok yok, aklı olan bu işi yapmaz (gülüyor). Gelmesinler, zaten o kadar çok çalışan kadın var ki, pavyonlar doldu taştı. Bir dizi daha vardı (Blu TV’deki Pavyon’dan bahsediyor), onun yüzünden midir nedir millet akın etti pavyonda çalışmak için. Yeter, gelmeyin. 

Bu işlere bulaştığın için pişman mısın?

(Bir süre düşüncelere dalıyor, boş bakıyor, derin bir iç çektikten sonra devam ediyor) Keşke ailemi kandırmasaydım, sözlerini dinleseydim. Ya normal bir hayat değil be. Genç kızlara sesleniyorum, temiz hayat yaşayın, buralara gelmeyin…

Teşekkürler Dibler Su.

Ne demek aşkım su. Herkes kendine iyi baksın. Hadi bye…

Gerçek bir Dilber’i kendi ağzından okudunuz. Yorum sizin…

Sevgiler

Göksel Aksel

Bir cevap yazın